Love Luna

Love Luna je australská firma řízená ženami, kterým nevyhovovaly běžně nabízené hygienické pomůcky. Daly dohromady spoustu svých zkušeností, probraly co jim vyhovuje a co ne a vytvořily vlastní značku. Ta nabízí pohodlné a zároveň spolehlivé menstruační a inkontinenční kalhotky, které jsou díky výrobě v Indonésii cenově velmi výhodné. Jejich nabídku najdete na e-shopu Maluna.cz.

Jak vybírat menstruační kalhotky

Výběr menstruačních kalhotek na českém trhu je stále větší, takže si ty „své“ může vybrat prakticky každá žena. S přibývajícím množstvím značek je ale taky stále složitější se v nich zorientovat a nějaké si vybrat. Není to úplně jednoduchá volba „buď, anebo“, faktorů výběru je trochu více. V tomto článku se vám pokusíme s výběrem trochu poradit a nastínit, jak a podle čeho vybrat.

Recenze: čtvero menstruačních kalhotek různých značek a savosti

Recenzentka ze Slovenska, která už přispěla na blog zkušeností s trojicí menstruačních kalhotek, precizně porovnala další čtvery. Jak se jí osvědčily celobavlněné kalhotky Meracus, inkontinenční Love Luna a dvoje SaYu? Přečtěte si recenzi ženy, která říká, že už asi nikdy nebude hledat jinou menstruační pomůcku než kalhotky, protože jsou prostě nej!

Recenze: troje menstruační kalhotky pro silnou menstruaci

Recenzentka ze Slovenska pečlivě porovnala trojici menstruačních kalhotek různých značek, všechny určené pro silnou menstruaci. O své dojmy a zkušenosti se značkou Snuggs, Meracus a Love Luna se podělila v tomto prvním článku. A protože menstruačním kalhotkám tak trochu propadla, pokračování na sebe nenechá dlouho čekat.

Menstruační kalhotky Love Luna

Že jsou menstruační kalhotky doslova hitem mezi menstruačními pomůckami, netřeba dodávat. V tomto článku si více představíme australskou značku Love Luna, která velmi rychle získala na popularitě a doslova strhla lavinu velkého zájmu nejen na českém trhu. Dozvíte se, čím ženy tyto kalhotky tak okouzlily a proč byste je měly zkusit také!

Menstruační kalhotky Love Luna: rozměry a délka savé vrstvy

Love Luna je australská značka menstruačních a inkontinenčních kalhotek pro ženy. V tomto článku najdete informace o menstruačních kalhotkách Love Luna - jejich typech, savosti, rozměrech. Pomůže vám při rozhodování, které kalhotky si pořídit. Podobné články máme i k dalším značkám, můžete je pak při výběru mezi sebou snadno porovnávat.