Fun Cup

Menstruační kalíšek Fun Cup se vyrábí od roku 2017 v Německu z lékařského hypoalergenního silikonu v několika barvách: světle a tmavě modré, fialové a růžové. Má trochu jiný tvar než jsme u menstruačních kalíšků zvyklí – jeho zakřivení koresponduje s ženskými “vnitřními křivkami”. Vyrábí se z lékařského silikonu, avšak tloušťka silikonu není rovnoměrná, v rámci tvaru kalíšku se mění. Horní okraj kalíšku je tlustší a pevnější, aby tak kalíšek spolehlivě držel a těsnil. Uprostřed je silikon měkčí a tenčí a díky tomu se kalíšek snadněji přizpůsobí tvarům své uživatelky. Maximální komfort a pohodlí je tak zajištěno.

Spodní část kalíšku je pevnější, zúžená a je opatřena mnoha "výstupky", díky kterým bude vytahování snadnější záležitostí. Kalíšek má 4 dírky, které pomohou snadnějšímu rozevírání. 

Zkušenosti s menstruačním kalíškem Fun Cup

Přečtěte si zkušenosti našich zákaznic s menstruačním kalíškem Fun Cup. Možná to bude ta pravá inspirace pro zakoupení tohoto kalíšku! Zkušenosti pochází z naší skupiny na facebooku Kališnice a z e-mailů, které nám píšete.