SaYu

SaYu je česká značka menstruačních kalhotek. Vznikla v roce 2019. Oproti jiným značkám se liší vnitřní vrstvou, která je z merino materiálu (vlna). Menstruační kalhotky vyrábí v různých designových variantách, několika barvách a v mnoha velikostech. 

Recenze: menstruační kalhotky na silnou menstruaci Sayu a Modibodi

Když na Veroniku vyskočila reklama na menstruační kalhotky, napadlo ji, že by to mohlo vyřešit její narůstající pocit nekomfortu při používání vložek. Kalhotky vyhrály na celé čáře a k vložkám se Veronika vracet rozhodně nechce. V její recenzi si můžete přečíst, jak hodnotí Modibodi a Sayu na silnou menstruaci. Obě značky se pyšní merino vlnou v savé vrstvě.

Recenze: menstruační kalhotky SaYu, vyšší s krajkou

Vysokoškolačka Veronika testovala už druhé menstruační kalhotky. Žije hodně aktivně, doma se moc nezdrží, a proto preferuje menstruační pomůcky, které jsou jednoduché na použití, pohodlné a nemusí se neustále kontrolovat a vyměňovat. Naplnily krajkové menstruační kalhotky SaYu její očekávání? Přečtěte si Verčinu recenzi.

Spoluzakladatelka SaYu: Naše menstruační kalhotky nosím ráda a pořád

Jana Mohlová, spoluzakladatelka české značky SaYu, zúročuje při výrobě menstruačních kalhotek svůj smysl pro krásu i touhu navrhovat něco nového. "Přála jsem si, aby ženy jinak vnímaly prádlo, které během menstruace nosí. Většina používá to starší, nehezké. Nebo funkční, bez nároků na estetiku. Naším cílem bylo vytvořit produkt, který by menstruaci pozvedl. Ve kterém se žena bude cítit krásná a silná," říká v rozhovoru. Sama (nejen) z testovacích důvodů nosí menstruační kalhotky prakticky neustále :)

Recenze: čtvero menstruačních kalhotek různých značek a savosti

Recenzentka ze Slovenska, která už přispěla na blog zkušeností s trojicí menstruačních kalhotek, precizně porovnala další čtvery. Jak se jí osvědčily celobavlněné kalhotky Meracus, inkontinenční Love Luna a dvoje SaYu? Přečtěte si recenzi ženy, která říká, že už asi nikdy nebude hledat jinou menstruační pomůcku než kalhotky, protože jsou prostě nej!

Menstruační kalhotky SaYu: rozměry a délka savé vrstvy

Menstruační kalhotky SaYu se vyrábí v české republice v mnoha typech a barvách. Jedná se o designové menstruační kalhotky často zdobené krajkami. V tomto článku jsme sepsaly podrobné informace o typech, savosti a rozměrech. Pomůže vám při rozhodování, které kalhotky si pořídit. Podobné články máme i k dalším značkám, můžete je pak při výběru mezi sebou snadno porovnávat.

Menstruační kalhotky v roce 2020

Menstruační kalhotky jsou kalhotky, které jsou opatřené nepropustnou vrstvou a některé z nich mají i savou vrstvu. Abychom se v jednotlivých typech lépe vyznali, vytvořili jsem následující rozdělení.