Lily Cup

Lily Cup™ je měkký a ultra jemný menstruační kalíšek vyrobený z lékařského silikonu, který je vhodný pro opakované použití. Vyznačuje se svým anatomickým tvarem a dvojitým okrajem proti zpětnému vylití. Pevnější okraj navíc napomáhá správnému rozvinutí kalíšku. Vyrábí se ve velikosti A a B.

Menstruační kalíšek Lily Cup™ Compact je jedinečný svým tvarem – je totiž skládací! Přizpůsobíte si tak objem kalíšku podle vašich potřeb. Stopku na konci kalíšku můžete opatrně ustřihnout, avšak pro snadnější vytahování, alespoň jednu drážku ponechejte. Vyrábí se ve velikosti A a B.

Lily Cup™ One je jednovelikostní neonově růžový kalíšek,  navržený speciálně pro začátečnice. Vyznačuje se jedinečným a jednoduchým designem, který umožňuje zvětšovat velikost a objem kalíšku. Kalíšek se tak přizpůsobí vašim potřebám od začátku do konce vaší periody.

Všechny tyto kalíšky patří pod značku Intimina, která vyrábí také venušiny kuličky Laselle a přístroj KegelSmart pro posilování svalů pánevního dna.

Zkušenosti s menstruačním kalíškem Lily Cup

Přečtěte si zkušenosti českých žen i žen ze zahraničí s menstruačním kalíškem Lily Cup. Zkušenosti pochází z naší skupiny na facebooku Kališnice a z e-mailů, které nám píšete. Některé jsme přeložili ze zahraničních stránek.

Ako som vyskúšala kalíšok Lily Cup

Hneď na úvod musím priznať, že som plná nadšenia... ale pekne poporiadku. Náš spoločný príbeh začal pri mojej poslednej návšteve predajne Maluna v Prahe Holešoviciach. Z tejto priateľsko-pracovnej výpravy som sa vracala domov s rozžiarenou tvárou...