Lunacup

Menstruační kalíšek Lunacup se vyrábí od roku 2019 ze silikonu v České republice. Je navržen tak, aby jeho čištění bylo snadné, vnitřek kalíšku je hladký a stopka usnadňující vyjmutí je plná. Stopka je širší než u jiných značek a je velmi jemná a ohebná.

Z vnější strany kalíšku jsou na spodní části i na stopce rýhy, které usnadňují uchopení. Pro zrušení podtlaku, který vznikne přilnutím kalíšku ke stěnám pochvy při správném zavedení, je optimální při vyjímání kalíšek ve spodní části trochu zmáčknout. Nicméně tento kalíšek má u ustí 4 otvory a proto je uvolnění podtlaku snadné. Na straně kalíšku jsou objemové rysky, pokud tedy chcete, víte jak silná je vaše menstruace.

Zkušenosti s menstruačním kalíškem Lunacup

Přečtěte si zkušenosti našich zákaznic s menstruačním kalíškem Lunacup. Možná to bude ta pravá inspirace pro zakoupení tohoto kalíšku! Zkušenosti pochází z naší skupiny na facebooku Kališnice a z e-mailů, které nám píšete. U této značky nám rovněž mnoho zkušeností poskytl přímo výrobce, mnohokrát děkujeme!

Jak jsem vyzkoušela kalíšek

Jako mnoho jiných žen jsem i já používala vložky a tampony, ale na preventivní prohlídce mi má gynekoložka při ultrazvukovém vyšetření objevila v děloze myom. Jeho velikost je 42 mm x 40 mm a začal se ozývat nejen bolestivou menzes, ale i znatelně silnějším krvácením..