Satisfyer

Satisfyer je menstruační kalíšek vyrobený v Číně. Vyrábí se ve dvou velikostech a v několika různých barvách ze silikonu, typ Feel Good je se stopkou, typ Feel Confident s očkem. Na trhu je od roku 2020. Výhodami jsou měkký silikon pro snadné zavedení a hladký povrch pro snadné čištění. Je to spolehlivá ochrana až na 8 hodin.

Recenze: menstruační kalíšek Satisfyer Feel Confident

Vlasta používala roky Mooncup. Rozloučila se s ním, když si její menstruace dala načas pauzu. Jenomže pak se vrátila, a tak si Vlasta vyhlédla dvojici kalíšků Satisfyer s poutkem. Jak se jí osvědčily? "Satisfyer Feel Confident naprosto nemá chybu. Překvapivě levný kalíšek, navíc ve dvojím provedení, a funguje fantasticky. Zásadní pro mé rozhodnutí byly recenze zde na Kalíšku. Samozřejmě, ani přes recenze člověk nemůže vědět, jestli mu konkrétní produkt bude vyhovovat. Ale je to světýlko ve tmě. A mně posvítilo dobře," shrnuje Vlasta svou zkušenost. Přečtěte si její recenzi.

Zkušenosti s menstruačním kalíškem Satisfyer

V druhé polovině roku 2020 se jako žhavá novinka objevily kalíšky Satisfyer. Vybrat si můžete ze dvou typů: Satisfyer Feel Good a Satisfyer Feel Confidence. Zatím můžeme nabídnout pouze pár zkušeností, neboť se jedná o skutečného nováčka.