Dorina

Dorina je německá značka dámského spodního prádla. Ženy obléká od roku 1968 a 99 % jejích produktů nese hrdé označení certifikátem Oeko-Tex a GOTS. Co neudržitelnější způsob výroby je pro značku posláním. Kromě běžného spodního prádla vyrábí také menstruační kalhotky. Od roku 2020 se menstruační kalhotky Dorina prodávají také v České republice.

Jak vybírat menstruační kalhotky

Výběr menstruačních kalhotek na českém trhu je stále větší, takže si ty „své“ může vybrat prakticky každá žena. S přibývajícím množstvím značek je ale taky stále složitější se v nich zorientovat a nějaké si vybrat. Není to úplně jednoduchá volba „buď, anebo“, faktorů výběru je trochu více. V tomto článku se vám pokusíme s výběrem trochu poradit a nastínit, jak a podle čeho vybrat.

Recenze 14leté slečny: kalíšek AllMaters Mini a sada menstruačních kalhotek Dorina

Čtrnáctiletá Tereza si před pořízením kalíšku zjišťovala spoustu informací. Nakonec si i díky recenzím na našich stránkách vybrala AllMatters Mini (dříve OrganiCup). Zavádění a vyndávání ji zpočátku potrápilo, ale jak sama říká, důležité je to nevzdat a zkoušet to znovu a znovu. Kalíšek jí pak přinesl spoustu výhod, nemusela se stresovat, zda jí proteče vložka, a také má teď méně bolestivou menstruaci. Ke kalíšku si pořídila ještě  pětibalení denních a nočních menstruačních kalhotek, díky kterým je o kus sebejistější při převlékání na tělocvik. Přečtěte si Terčinu parádní recenzi.