močové cesty

Léto a problémy v intimní oblasti

Celý rok se těšíte na dovolenou a nakonec na ní trávíte svůj čas tím, že řešíte různé zdravotní problémy? Vaše zdraví může ovlivnit vícero faktorů. Pojďme si povědět jak se vyhnout problémům v intimní oblasti.

Bylinky pro zdravé močové cesty

Časté nucení na močení, pálení močové trubice, bolesti, teploty,…neznám ve svém okolí snad nikoho, kdo by se se zánětem močových cest ještě nesetkal. Zánět močových cest je nejčastěji způsoben bakteriemi, které se do močové trubice dostanou z tlustého střeva a v močové trubici jejich nadměrné množství působí problémy. Abychom těmto problémům předešli, je dobré myslet na prevenci a pokud už k zánětu opravdu dojde, je nutné bakterie co nejrychleji vyplavit z těla ven. Jak na to, si řekneme v dalším článku zaměřeném právě na bylinky pro zdravé močové cesty.

Toaletní papír jako nenápadná hrozba

Protože pro sebe chceme jen to nejlepší, v domnění, že tak skutečně činíme, si pořizujeme ten „nejjemnější a nejměkčí“ toaletní papír – nejlépe ještě takový, aby krásně voněl. Ale věděli jste, že takový toaletní papír není zdaleka tím nejlepším pro naše zdraví?