Yuuki

Yuuki je menstruační kalíšek vyrobený v České republice. Vyrábí se v čiré a v duhové variantě ze silikonového materiálu. Jedná se o materiál nejvyšší kvality schválený pro použití ve zdravotnictví a v potravinářském průmyslu. Na straně kalíšku Yuuki jsou objemové rysky, pokud tedy chcete, víte jak silná je vaše menstruace. Na spodku kalíšku i stopce jsou rýhy usnadňující vyjmutí kalíšku. Kalíšek Yuuki je dodáván s originálním praktickým obalem. Obal je pevný a zabraňuje případné deformaci kalíšku při transportu. Yuuki Economic je jeden z nejlevnější kalíšků v České republice.

Zkušenosti s menstruačním kalíšek Yuuki

Přečtěte si zkušenosti žen s menstruačním kalíškem Yuuki. Ač je Yuuki český kalíšek, skvěle se prodává také v zahraničí. Proto se zde dočtete také zkušenosti žen. Vyrábí se v čiré variantě v tuhosti Classic a Soft a v barevných provedeních, které jsou o trochu měkčí než čirý Soft. V tomto přehledu jsme rozdělili zkušenosti právě podle tuhostí.

Dvě dělohy a další anatomické odchylky

Příroda není neomylná, a proto někdy dochází ve vývoji k určitým odchylkám oproti běžné normě. O čem se moc nemluví, a přesto se to může objevit, je tzv. dvojitá děloha. Povíme si a ukážeme, co to vůbec dvojitá či zdvojená děloha znamená a díky zkušenosti jedné ženy, si nastíníme život se dvěma dělohami.

Rodinná re-cyklace kalíšků :)

Asi rok už jsem věděla o existenci kalíšku, než jsem se odhodlala. Jako panna jsem si v 21 letech objednala Naturcup I. Byl pro mě moc velký, zavádění bolestivé. Poinformovala jsem o výhodách kalíšku sestřenici a předala ho na vyzkoušení jí.