AllMatters

Menstruační kalíšek AllMatters (dříve OrganiCup) vyrábí dánská firma v Číně. Kalíšek se vyrábí v čiré variantě z hypoalergenního lékařského silikonu se "sametovou" úpravou - je moc příjemný na dotek. Ve spodní části má z vnějšku rýhy, které umožňují snažší uchopení a vyjmutí. Má vroubkovanou stopku, kterou je možné ustřihnout. Na straně kalíšku jsou objemové rysky, pokud tedy chcete, víte jak silná je vaše menstruace.

Nejlepší menstruační kalíšky roku 2024

Hledáte ten pravý menstruační kalíšek? S výběrem by vám mohl pomoct aktuální žebříček nejlepších kalíšků sestavený americkým portálem Reviewed, který menstruační kalíšky podrobil laboratorním testům a nechal ženy, aby je důkladně vyzkoušely. Přečtěte si, které kalíšky u testerek bodovaly a proč.

Recenze 14leté slečny: kalíšek AllMaters Mini a sada menstruačních kalhotek Dorina

Čtrnáctiletá Tereza si před pořízením kalíšku zjišťovala spoustu informací. Nakonec si i díky recenzím na našich stránkách vybrala AllMatters Mini (dříve OrganiCup). Zavádění a vyndávání ji zpočátku potrápilo, ale jak sama říká, důležité je to nevzdat a zkoušet to znovu a znovu. Kalíšek jí pak přinesl spoustu výhod, nemusela se stresovat, zda jí proteče vložka, a také má teď méně bolestivou menstruaci. Ke kalíšku si pořídila ještě  pětibalení denních a nočních menstruačních kalhotek, díky kterým je o kus sebejistější při převlékání na tělocvik. Přečtěte si Terčinu parádní recenzi.

OrganiCup se mění v AllMatters. Výrobce menstruačních kalíšků chce revoluci v osobní hygieně

Menstruační kalíšek slaví jako menstruační pomůcka světový úspěch. Dánská firma, která za ním stojí, chce nyní udělat revoluci v těch nejzákladnějších hygienických návycích a procedurách. Přichází s mýdly a sprchovými gely bez obsahu vody, které fungují na principu "dodělej doma" - kup mýdlo v prášku, vodu dolij sám. A šetři planetu. Redukují se tak emise oxidu uhličitého i množství jednorázových obalů.

Zkušenosti s menstruačním kalíškem OrganiCup

Přečtěte si zkušenosti našich zákaznic a žen ze zahraničí s menstruačním kalíškem OrganiCup. Možná to bude ta pravá inspirace pro zakoupení tohoto kalíšku! Zkušenosti pochází z naší skupiny na facebooku Kališnice a z e-mailů, které nám píšete.

Menstruační kalíšek OrganiCup

Menstruační kalíšek OrganiCup je vyroben z hypoalergenního lékařského silikonu se "sametovou" úpravou - je moc příjemný na dotek. Vyrábí ho dánská firma v Číně. Vyrábí se ve 3 velikostech a pouze v čiré variantě. Má vroubkovanou stopku, kterou je možné ustřihnout.