Modibodi

Modibodi je australská značka a její příběh začal tím, že se jedna žena odmítla smířit s poporodní inkontinencí a s protékajícími menstruačními pomůckami. Tou ženou je zakladatelka a dnešní výkonná ředitelka - a také máma čtyř dětí - Kristy Chong. Značka Modibodi nabízí od roku 2013 různé druhy nepropustného spodního prádla a její jedinečná technologie Modifier obdržela patent. Kromě menstruačních kalhotek značka vyvinula také menstruační plavky pro ženy a dívky, řadu menstruačních kalhotek pro teenagerky a mladé ženy Modibodi RED, vlhkost odvádějící sportovní prádlo a inkontinenční spodky pro muže. Typické pro menstruační kalhotky Modibodi je použití australské merino vlny v savé vrstvě.

Menstruační kalhotky

Menstruační kalhotky jsou aktuálně v České republice velmi populární. První se začaly prodávat již v roce 2016 (značka Meracus), ale většího ohlasu se dočkaly až díky masivní kampani další české značky - kalhotek Snuggs. Dnes je již na trhu značek opravdu mnoho. Jak si tedy vybrat tu pravou? A na co se vlastně zaměřit? Jaký je mezi kalhotkami rozdíl?

Jak vybírat menstruační kalhotky

Výběr menstruačních kalhotek na českém trhu je stále větší, takže si ty „své“ může vybrat prakticky každá žena. S přibývajícím množstvím značek je ale taky stále složitější se v nich zorientovat a nějaké si vybrat. Není to úplně jednoduchá volba „buď, anebo“, faktorů výběru je trochu více. V tomto článku se vám pokusíme s výběrem trochu poradit a nastínit, jak a podle čeho vybrat.

Menstruační kalhotky Modibodi

Značka Modibodi pochází z Austrálie a její parketou nejsou jen menstruační kalhotky pro ženy. Tato značka má i kolekci menstruačních kalhotek pro dívky a mladé ženy a dokonce menstruační plavky! Tím to nekončí, Modibodi nabízí i inkontinenční spodky pro muže. Pro Modibodi je charakteristické použití merina v savé vrstvě kalhotek.

Cesta od kalíšku k menstruačním plavkám

Znáte to, ať člověk plánuje dovolenou sebelépe, menstruace se na ní vždy dostaví. Když jste ale vybavená, nemůže vám to zkazit náladu. Konzultantka Petra Cihlářová popsala svoji zkušenost s menstruačními plavkami Modibodi, se kterými sklízela na dovolené nejeden kompliment. Plavky zabodovaly po všech stránkách.

Recenze: menstruační kalhotky na silnou menstruaci Sayu a Modibodi

Když na Veroniku vyskočila reklama na menstruační kalhotky, napadlo ji, že by to mohlo vyřešit její narůstající pocit nekomfortu při používání vložek. Kalhotky vyhrály na celé čáře a k vložkám se Veronika vracet rozhodně nechce. V její recenzi si můžete přečíst, jak hodnotí Modibodi a Sayu na silnou menstruaci. Obě značky se pyšní merino vlnou v savé vrstvě.

Seznamte se s novinkou! První rozložitelné menstruační kalhotky Modibodi šetří planetu

Zvládání menstruace může být zase o něco udržitelnější! Australský výrobce nepropustného prádla Modibodi uvádí na trh první biologicky odbouratelné menstruační a inkontinenční spodní kalhotky. Potom, co vám po letech prádlo doslouží, se rozloží - a to desetkrát rychleji než běžné umělinové textilie.